Meetings

Meeting in EindhovenMeetings Eindhoven Ketelhuis

Een meetinglocatie nodig voor uw (zakelijke) meeting in of nabij Eindhoven? Vrij vertaald is een meeting een ontmoeting: het opzettelijk samenkomen van mensen. Maar u laat uw gasten niet zomaar samenkomen. U stelt terecht eisen aan een meetinglocatie. Kiest u voor Het Ketelhuis in Eindhoven als gastheer voor uw meeting? Dan kiest u voor een meetinglocatie die veel ervaring heeft als het gaat om het organiseren van een geslaagde meeting. En u kiest voor een meetinglocatie die ook nog eens centraal gelegen is. Wij maken het uw gasten naar hun zin, zodat u zich kunt richten op het belangrijkste doel van uw meeting.

Ontspanning op zijn tijd…

U gunt uw gasten natuurlijk ook ontspanning op zijn tijd. Het Ketelhuis onderscheidt zich als meetinglocatie in Eindhoven, naast zijn industriële uitstraling, ook met zijn unieke ligging in het groene hart van Eindhoven. Als het nodig is stapt u zo even naar buiten voor een frisse neus. Pak even snel een drankje, praat wat bij en richt u met volle aandacht weer op het oorspronkelijke doel van uw meeting. Ook de inwendige mens moet tijdig ontspannen. Uiteraard serveren we uw gasten tijdens uw meeting graag een exclusieve lunch of een hoogwaardig diner. Alles is mogelijk, van bescheiden tot heel uitgebreid. Dat maakt ons tot de meest veelzijdige meetinglocatie in en nabij Eindhoven.

Het Ketelhuis Eindhoven: ideaal bereikbaar!

Het Ketelhuis in Eindhoven ligt net even buiten het centrum van Eindhoven, in een rustige en natuurlijke omgeving. Dat is altijd prettig. Maar Het Ketelhuis in Eindhoven is qua bereikbaarheid ook de ideale meetinglocatie voor uw meeting in of nabij Eindhoven. Uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer en op korte afstand gelegen van de snelweg A2, Eindhoven Airport en het Centraal Station in Eindhoven. Parkeergelegenheid is er meer dan voldoende.

Neem direct contact met ons op

Bel met 0499 37 55 37 of vraag een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen