Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes in Eindhoven

Een bedrijfsuitje is een welkome afwisseling voor uw medewerkers. Even de boel de boel laten en lekker genieten van een dag vol avontuur, plezier en vertier. Bijvoorbeeld met een activiteit aansluitend op uw vergadering, zoals een workshop. Of gewoon een leuk bedrijfsuitje voor uw personeel, bijvoorbeeld tijdens uw nieuwjaarsborrel, personeelsfeest of bij een productpresentatie. Met een bedrijfsuitje is het altijd lachen, gieren, brullen!

Doe eens lekker actief!

Kies bijvoorbeeld eens voor een bedrijfsuitje met een actief karakter. Lekker sportief in de buitenlucht, zoals schermen of boogschieten op het prachtige landgoed bij Het Ketelhuis in Eindhoven. Of kies voor een workshop, ten gunste van de teambuilding. Bijvoorbeeld een kookworkshop waar samenwerking loont. Maar ook een percussieworkshop: waar ritme, samenspel en plezier samenkomen in een gezamenlijk te spelen muziekstuk.

Honger gekregen?

Van een gezellig en actief bedrijfsuitje krijg je honger. Daarom mag lekker en voldoende eten niet ontbreken. Het Ketelhuis in Eindhoven stelt u hierin niet teleur. We bieden u diverse culinaire avonturen tijdens uw bedrijfsuitje. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke barbecue? Of een overheerlijk warm en koud buffet, uiteraard op een creatieve manier gepresenteerd? Maar ook luxe diners of een walking dinner: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Het Ketelhuis Eindhoven: de ideale locatie voor uw bedrijfsuitje

Het Ketelhuis in Eindhoven is de ideale uitvalsbasis voor uw bedrijfsuitje in Eindhoven. Het Ketelhuis ligt net even buiten het centrum van Eindhoven. Uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. En met meer dan voldoende parkeerplaatsen recht voor de deur, is er altijd parkeerruimte!

Neem direct contact met ons op

Bel met 0499 37 55 37 of vraag een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen