Congressen

Congressen feestlocatie fotoFeesten Eindhoven Zaal Het Ketelhuis

Hebt u plannen om een congres in Eindhoven te organiseren en bent u op zoek naar een congreslocatie? Denk dan eens Het Ketelhuis in Eindhoven. Het Ketelhuis is als congreslocatie het perfecte decor voor een geslaagd congres in Eindhoven. Wij ontzorgen u volledig: van de catering tot en met de technische ondersteuning en het entertainment. Laat u zich vooral verrassen door de mogelijkheden!

Een geslaagd congres in een industriële ambiance!

Congressen zijn er in alle soorten maten. Naast het ontmoeten van uw klanten of uw zakenrelaties, staan vooral ook de beleving en de gastvrijheid steeds meer ‘in the picture’. Of het nou klein en intiem moet zijn, of juist groots: u wilt het beste voor uw klanten en uw zakenrelaties. Dat begrijpen wij uitstekend, want dat willen wij zelf ook. De geroemde gastvrijheid van ons team en de bijzondere, industriële ambiance maken Het Ketelhuis tot dé congreslocatie van Eindhoven.

Het Ketelhuis Eindhoven: ideaal bereikbaar!

U wilt het uw klanten of zakenrelaties zo makkelijk mogelijk maken. Dat betekent ook dat uw congreslocatie goed bereikbaar moet zijn. Het Ketelhuis in Eindhoven ligt net even buiten het centrum van Eindhoven, in een rustige en natuurlijke omgeving. Als congreslocatie combineert Het Ketelhuis in Eindhoven dan ook het nuttige met het aangename: uitstekend bereikbaar, op een steenworp afstand van Eindhoven Airport en het Centraal Station in Eindhoven. Het Ketelhuis is ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. En met de snelweg A2 om de hoek en de meer dan voldoende parkeerplaatsen recht voor de deur, is Het Ketelhuis in Eindhoven ook ideaal te bereiken voor de automobilist.

Neem direct contact met ons op

Bel met 0499 37 55 37 of vraag een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen