Jubileum

Jubileum EindhovenKetelhuis Eindhoven

Een jubileum: dat is altijd een bijzondere gelegenheid. Dé gelegenheid waar je terugkijkt op mooie, succesvolle en/of liefdevolle momenten. Heb je een jubileum te vieren? Bijvoorbeeld voor je werk, je huwelijk, je carrière of een lidmaatschap? Of wil je juist jouw medewerker, collega, partner of familielid eens in het zonnetje zetten en een jubileumfeest aanbieden? Dan kies je natuurlijk voor een jubileumfeest op passende wijze, bij Het Ketelhuis in Eindhoven.

Een onvergetelijk jubileumfeest

Het Ketelhuis biedt alle facetten voor onvergetelijk jubileumfeest. Denk aan een hartelijk ontvangst van uw gasten met bijvoorbeeld een aperitief. Maar Het Ketelhuis biedt ook een informele ambiance, waar de jubilaris en zijn of haar gasten genieten van alle mooi herinneringen en van elkaar. De sfeervolle, industriële uitstraling van ons monumentale Ketelhuis versterkt dat natuurlijk enorm. Voor elke samenstelling biedt Het Ketelhuis een passende invulling voor elk jubileumfeest. Alles is mogelijk: van klein en bescheiden tot een exclusief jubileumfeest met luxe catering en top-entertainment. Binnen aan de bar, of juist lekker buiten in het zonnetje op een van onze terrassen. En altijd met de uitstraling en aankleding die u voor ogen hebt: van informeel tot zeer exclusief. Ook de catering passen we daar op aan.

Ideale bereikbaarheid!

Ook de ligging van Het Ketelhuis, net buiten het centrum en midden in het groene hart van Eindhoven, is ideaal. Uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. En met meer dan voldoende parkeerplaatsen hoeven uw gasten zich ook daar niet druk om te maken. Viert u binnenkort uw jubileum, bijvoorbeeld voor uw werk en zoekt u een unieke locatie voor uw jubileumfeest? Wacht niet langer en neem snel en vrijblijvend contact met ons op!

Neem direct contact met ons op

Bel met 0499 37 55 37 of vraag een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen