Seminars

Seminars organiseren inclusief lekker etenOrganiseer een seminar in Eindhoven

U wilt een seminar organiseren in af nabij Eindhoven. Daar komt heel wat bij kijken. Uw wilt niet zomaar uw gasten ergens samen laten komen. Daarom bent u op zoek naar een seminarlocatie die u volledig ontzorgt, u begrijpt en uw gasten een onvergetelijke ambiance biedt: u bent op zoek naar Het Ketelhuis in Eindhoven! Wij hebben veel ervaring met het organiseren en faciliteren van uw seminar. De natuurlijke omgeving en de industriële, monumentale uitstraling maken van Het Ketelhuis dé seminarlocatie van Eindhoven.

U bepaalt, wij ontzorgen

U hebt uiteraard helemaal voor ogen hoe uw seminar eruit ziet. Wij passen ons met onze creatieve ondernemersgeest naadloos aan op uw wensen. Het Ketelhuis in Eindhoven tovert uw seminar om tot onvergetelijke happening. Dat doen we met onze warme gastvrijheid, ons professionele team en met de vele sprekers, dagvoorzitters en entertainers uit ons netwerk.

En wilt u aansluitend op uw seminar uw gasten ook culinair verwennen? Dan serveren we uw gasten graag een exclusieve lunch of een hoogwaardig diner. Alles is mogelijk, van bescheiden tot heel uitgebreid. Dat maakt ons tot de meest veelzijdige meetinglocatie in en nabij Eindhoven

Het Ketelhuis Eindhoven: ideaal bereikbaar!

Het Ketelhuis in Eindhoven ligt net even buiten het centrum van Eindhoven, in een rustige en natuurlijke omgeving. Daar komt uw seminar natuurlijk uitstekend tot zijn recht. Maar Het Ketelhuis in Eindhoven is ook qua bereikbaarheid de beste keus als seminarlocatie in of nabij Eindhoven. Het Ketelhuis ligt namelijk op korte afstand van de snelweg A2, Eindhoven Airport en het Centraal Station in Eindhoven. Parkeergelegenheid is er meer dan voldoende. Het Ketelhuis in Eindhoven is daarnaast ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Neem direct contact met ons op

Bel met 0499 37 55 37 of vraag een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen