Zeer sfeervolle afscheidsdienst / receptie

Terras Ketelhuis EindhovenKetelhuis Eindhoven Hapjes

Steeds vaker kiezen families er voor om de (officiële) afscheidsdienst helemaal naar eigen wens en smaak in te vullen. Dit kan op een formele en informele manier. Wij kunnen u hierover zeer goed informeren. Alle technische faciliteiten zijn bij ons aanwezig. Daarbij moet u denken aan een geluidsinstallatie, microfoons, beamer, scherm, technische begeleiding ect. Na een uitvaartdienst is er vaak naast een condoleance het moment om even rustig bij te praten. Steeds meer families geven de voorkeur aan een positievere omgeving voor hun nabestaanden dan een crematorium. Bij Het Ketelhuis op Landgoed De Grote Beek in Eindhoven geven we graag invulling aan deze wens.

De ruimtes die wij bij Het Ketelhuis gebruiken voor condoleances zijn hiervoor bij uitstek geschikt. In alle privacy kunt u met nabestaanden stil staan bij het leven van de overledene. Deze unieke locatie leent zich perfect voor een (grote) groep mensen die de plechtigheid bij willen wonen. Naast de theaterzaal (grootste zaal) beschikt Het Ketelhuis nog over meerdere kleinere ruimtes waaronder De Blauwe Kamer, Eetkamer en het Grand Café. Deze zijn allen recentelijk opnieuw ingericht naar eigen thema. Alle ruimtes kunnen voorzien worden van beeld en geluidstechniek wanneer er bijvoorbeeld foto’s of video’s gespeeld moeten worden bij een afscheidsdienst.

De culinaire invulling van de condoleance gaat veel verder dan het bekende plakje cake. U kunt denken aan luxe belegde broodjes, bar bites en food plateaus plankjes met allerlei kleine hapjes. Hierbij kunt u naar eigen wens gebruik maken van een vers kopje koffie, thee of een goed glas wijn.

Het Ketelhuis, Landgoed de Grote Beek te Eindhoven is makkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Voor de deur zijn veel gratis parkeerplekken beschikbaar.

Ook in deze moeilijke tijd is het mogelijk om een uitvaart coronaproef te organiseren. Op een creatieve manier houden wij rekening met alle maatregelen.

Wij denken graag met u mee en houden rekening met een eventueel budget.

Neem direct contact met ons op

Bel met 0499 37 55 37 of vraag een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen