Kick-offs

Kick-off in Eindhoven KetelhuisKick-off inclusief eten

Een nieuw product, de start van een project, een nieuwe strategie of de start van een ingrijpende reorganisatie: zo’n belangrijke gebeurtenis vraagt om een kick-off bijeenkomst op een passende kick-offlocatie. Op zoek naar een inspirerende kick-offlocatie in of nabij Eindhoven? Dan kiest u natuurlijk voor Het Ketelhuis in Eindhoven!

Uw kick-off, onze zorg

Bij een kick-off bijeenkomst geldt dat de eerste indruk ook meteen de belangrijkste is. Dat vraagt om een kick-offlocatie die begrijpt hoe u een onvergetelijke, eerste indruk achterlaat. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw kick-off. Denk aan een gastvrij ontvangst om uw gasten alvast ‘in the mood’ te brengen. Bij een kick-off hoort ook een passende catering. En we kiezen uiteraard voor een sfeervolle decoratie. Al gedacht aan een vorm van entertainment? Ook hierin denken we graag met u mee. Ons grote netwerk biedt altijd een passende invulling. Daarmee versterkt u het doel van uw kick-off bijeenkomst en geeft u uw gasten de juiste vibe mee om het gewenste resultaat te behalen.

Natuurlijk gelegen, uitstekend bereikbaar!

Het Ketelhuis in Eindhoven ligt verscholen in een groene en rustige omgeving, op een landgoed in het hart van Eindhoven. Het Ketelhuis in Eindhoven is ondanks zijn natuurlijke ligging ook perfect bereikbaar. Gelegen onder de rook van de snelweg A2 en op een steenworp afstand van Eindhoven Airport en het Centraal Station in Eindhoven. Parkeren kunt u recht voor de deur en parkeerplaatsen zijn er meer dan voldoende. Het Ketelhuis in Eindhoven is daarnaast ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Dat maakt Het Ketelhuis tot de ideale kick-off locatie voor uw kick-off bijeenkomst in of nabij Eindhoven.

Neem direct contact met ons op

Bel met 0499 37 55 37 of vraag een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen