Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeest met een coole dj in een autoBedrijfsfeesten in Eindhoven

Uw medewerkers zijn uw meest kostbare kapitaal. Daar bent u natuurlijk zuinig op. Beloon uw medewerkers daarom eens met een fantastisch bedrijfsfeest. En denk dan vooral eens aan een bedrijfsfeest bij Het Ketelhuis in Eindhoven. Wij verzorgen met veel passie uw bedrijfsfeest op onze schitterende bedrijfsfeest-locatie in Eindhoven. Wat dacht u van een bedrijfsfeest met een thema? Zoals bijvoorbeeld het thema ‘Duizend-en-een-nacht’?

Altijd een prachtige aankleding!

Een geslaagd bedrijfsfeest valt of staat met een goed verzorgde decoratie. We besteden daarom bij ieder bedrijfsfeest heel veel aandacht aan de aankleding en inrichting. Dat maakt uw bedrijfsfeest zo bijzonder mogelijk en daarom beleeft u een geweldig bedrijfsfeest dat uw gasten niet snel vergeten.

Geniet van een bijpassend diner!

Op een bedrijfsfeest met een thema hoort natuurlijk ook een bijpassend diner. Bijvoorbeeld in de vorm van een overheerlijk warm of koud buffet. En tijdens een bedrijfsfeest schenken we uiteraard verschillende dranken. Alles hebben we in overvloed. Zo komen uw gasten niets te kort.

Het Ketelhuis is uitstekend bereikbaar!

Het Ketelhuis ligt net even buiten het centrum van Eindhoven. Daarom is Het Ketelhuis dé ideale bedrijfsfeest-locatie voor alle bedrijfsfeesten in Eindhoven en omgeving. Uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. En met meer dan voldoende parkeerplaatsen, vinden uw gasten altijd een parkeerplaats voor de deur.

Welke thema’s bieden we?

Het Ketelhuis in Eindhoven biedt veel verschillende arrangementen voor een geweldig bedrijfsfeest. Kies bijvoorbeeld voor een bedrijfsfeest met Yazilla (bekend van TV), vol zwaarddans en andere spectaculaire acts met Oosterse dansen. Of ga voor een gezellige dinershow. Neem eens vrijblijvend contact met ons op en vraag naar ons actuele aanbod!

Neem direct contact met ons op

Bel met 0499 37 55 37 of vraag een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen